Text
Leuke Weetjes
 
 

* Als je 8 jaar, 7 maanden en 6 dagen zou schreeuwen, heb je genoeg geluidsenergie geproduceerd om 1 kop koffie te verwarmen. ( Niet echt de moeite dus!)


* Als je 6 jaar en 9 maanden scheten zou laten, heb je genoeg gas geproduceerd om de energie van een atoombom te evenaren. ( hm, dat begint er al meer op te lijken.)


* Het orgasme van een varken duurt 30 minuten. ( In mijn volgende leven wil ik een varken zijn.). ( Hoe zijn ze hier achter gekomen?En waarom? Ik wil 't eigenlijk ook niet weten!)


* Als je met je hoofd tegen de muur slaat, verbruik je 150 calorieen per uur.( Kan nog steeds niet uit over die varkens) . ( Trouwens, niet uitproberen thuis. Misschien op het werk?)


* Mensen en dolfijnen zijn de enige soorten die sex voor het plezier hebben.( Dus daarom glimlacht flipper altijd!).(( Maar varkens krijgen 30 minuten orgasmen? Lijkt me niet eerlijk!)


* De sterkste spier van het menselijk lichaam is de tong. (Hmmm.............)


* Rechtshandige mensen leven gemiddeld 9 jaar langer dan linkshandigen. ( Als je tweehandig bent, mag je het verschil dan delen?)


* Een mier kan 50 maal zijn eigen gewicht tillen, 30 maal zijn eigen gewicht slepen en valt altijd op zijn rechterzijde als hij vergiftigd is. ( Je moet toch wat te onderzoeken hebben.)


* Ijsberen zijn linkshandig. ( Who knew? Who cares? )


* Een meerval heeft ruim 27000 smaakpapillen. ( Wat zal er te proeven zijn op een rivierbodem?)


* Een vlo kan 350 maal zijn eigen lichaamslengte springen. Vergelijking bij een mens: Ik zou dan over 7 voetbalvelden springen! ( 30 minuten, da's toch niet te geloven? En waarom een varken???)


* Een kakkerlak kan 9 dagen in leven blijven zonder zijn hoofd; dan sterft hij door verhongering.( jakkiebah!)


* De mannetjes-bidsprinkhaan kan niet ketsen als zijn kop nog op zijn romp zit.De vrouwtjes geven dus aan seks te willen, door de kop van z'n romp te trekken.( Schat, ik ben thuis! ohoh....!!!)( Maar ja, de varkens hebben gelukkig mazzel.)


* Sommige leeuwen ketsen meer dan 50 maal per dag! ( In mijn volgend leven wil ik nog steeds een varken zijn; Kwaliteit boven kwantiteit!)


* Vlinders proeven met hun poten. ( Da's bijna net zo erg als die meervallen.)


* Het oog van een struisvogel is groter dan zijn hersens. ( Ik ken mensen bij wie dat ook zo is.)


* Een zeester heeft geen hersens.( Ook dat is het geval bij enkele mensen.)


* Na dit alles gelezen te hebben, is alles wat ik te zeggen heb: "Geluksvogels, die varkens!!!